top icon
Επικαιρότητα

Αλλάζει το οδικό δίκτυο στον Πειραιά – Πού συνεχίζονται τα έργα

Οι νέες ασφαλτοστρώσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα που υλοποιεί ο δήμος για την αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου, σε 131 δρόμους και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Στα Καμίνια και στην Παλαιά Κοκκινιά συνεχίζονται τις ημέρες αυτές οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων από τον Δήμο Πειραιά. Οι νέες ασφαλτοστρώσεις εντάσσονται στο μεγάλο πρόγραμμα που υλοποιεί ο δήμος για την αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου, σε 131 δρόμους και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 4,3 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Γ’ Δημοτική Κοινότητα, σε μικρούς και μεγάλους δρόμους στο Νέο Φάληρο και συγκεκριμένα στις οδούς: Γιαννοπούλου, Σμολένσκυ, Καραϊσκάκη, Σουρή, Ζαΐμη (από Γιαννοπούλου έως Σουρή), Αγίου Δημητρίου (από Δ. Πίνδου έως Βεΐκου), Τζιροπούλου, Χριστοφή, Νιρβάνα, Μήτσα και Ρίζου.

asfaltos Peiraias

Μετά τη Δ’ Δημοτική Κοινότητα, σειρά έχουν ασφαλτοστρώσεις στην Ε’, στην Α’ και στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα. Επιπλέον, την περίοδο αυτή εκτελούνται ασφαλτοστρώσεις από την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της Αστικής Ανάπλασης του Αγίου Διονυσίου στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα. Ενδεικτικά, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις οδούς Μεθώνης και Φωκίωνος και συνεχίζονται μεταξύ άλλων, στις οδούς Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Πολυδεύκους και Βλαχάκου. Σημειώνεται επίσης ότι η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε το προηγούμενο διάστημα στην πόλη έργα αναβάθμισης σε δρόμους αρμοδιότητάς της, ύψους 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, κατά τα οποία ασφαλτοστρώθηκαν κεντρικοί δρόμοι, όπως η Εθνάρχου Μακαρίου, τμήματα της Πειραιώς, η Κόνωνος, η Ακτή Κονδύλη, η Μικράς Ασίας κ.ά.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ