top icon
Επικαιρότητα

Απεργία 16 Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Λόγω της απεργίας, αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ (λεωφορεία και τρόλεϊ) αποφάσισε να συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης με στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας θα είναι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Σε ό,τι αφορά στο Μετρό, το τραμ και τον ΗΣΑΠ αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις, πιθανόν εντός της ημέρας. Κανονικά πάντως αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ. Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Πέμπτη γνωστοποίησαν με σημερινή τους ανακοίνωση και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αττικής ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στο πλαίσιο αυτό, το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.intronews.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ