Επικαιρότητα Ελλάδα

Ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους του Δήμου Αθηναίων

Ολοκληρώθηκαν τα οδικά έργα σε κεντρικούς δρόμους του Δήμου Αθηναίων, τα οποία εκτελέστηκαν υπό την εποπτεία της Περιφέρειας Αττικής.

Στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή Ασφαλτοτάπητα Κεντρικών Οδών του Δήμου Αθηναίων» το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 4.940.000 ευρώ, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητά τους στα παρακάτω οδικά τμήματα: Βασ. Όλγας, Αρδηττού, Υμηττού, Ασκληπιού, Νίκης, Βουλής, Αριστείδου, Σοφοκλέους, Αμερικής, Ευριπίδου, Σόλωνος, Ακαδημίας και μέρος της οδού Πατησίων (από Πανεπιστημίου ως Πιπίνου και από Κύθνου έως Αγ. Λαύρας).

Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και από τα μέσα Οκτωβρίου, έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν οι εργασίες στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά λόγω αναγκαίων εργασιών κατασκευής υπόγειων δικτύων τηλεπικοινωνιών για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου στο κέντρο της Αθήνας, που εμπλέκονται με τα οδικά τμήματα της εν λόγω εργολαβίας και πρέπει να προηγούνται και να ολοκληρώνονται πριν τις ασφαλτικές εργασίες, κατά την διάρκεια του έργου, γίνεται συντονισμένος προγραμματισμός, με σκοπό την ολοκληρωμένη ανακατασκευή των οδοστρωμάτων. Η ολοκλήρωση των εκτελούμενων εργασιών έχει προγραμματισθεί για το τέλος του 2020.

Τα υπόλοιπα τμήματα οδών του Δήμου Αθηναίων, τα οποία πρόκειται να ανακατασκευάσει η Περιφέρεια Αττικής δια των Τεχνικών υπηρεσιών της (ΔΤΕ ΠΑ) είναι: η οδός Πατησίων από Πιπίνου έως Κύθνου, η οδός Γ’ Σεπτεμβρίου από Ιουλιανού έως Αγίου Μελετίου και η οδός Σωκράτους από Μάρνης έως Ευριπίδου (πηγή: Περιφέρεια Αττικής).

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου