top icon
Επικαιρότητα

Attica Bank – δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ

H Attica Bank στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (EΣΥ) με τη δωρεά στο Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB) ενός ασθενοφόρου της Mercedes-Benz.

Μετά την ίδρυση ειδικού λογαριασμού, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Αποστολή, για τη στήριξη του προγράμματος Αποστολή για τους άστεγους, το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank αποφάσισε τη δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος στο Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

dd

Η συγκεκριμένη δωρεά εντάσσεται στο πλαίσιο της συλλογικής εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας που προκάλεσε ο κορονοϊός Covid-19. Η παραλαβή του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου στους χώρους του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, με την παρουσία του Προέδρου της Attica Bank κ. K. Μητρόπουλου, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Bank κ. Θ. Πανταλάκη, του Προέδρου ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου, του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ, κ. Δ. Πύρρου και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Mercedes-Benz Hellas κ. Ι. Καλλίγερου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ