top icon
Επικαιρότητα

Αυτοκίνητο του 2021 για την Ελλάδα

Πλησιάζει η ώρα για την ανάδειξη του νικητή

Μετά την ανακοίνωση της τελικής δεκάδας των υποψήφιων μοντέλων, οι εκλέκτορες του θεσμού θα ψηφίσουν για το Ελληνικό αυτοκίνητο του 2021 για την Ελλάδα,  με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου. .

Τα υποψήφια αυτοκίνητα με αλφαβητική σειρά:

Ford Puma

Ηyundai i20

Nissan Juke

Opel Corsa

Peugeot 2008

Renault Captur

Seat Leon

Skoda Kamiq

Toyota Yaris

VW ID.3

Στη σχετική ψηφοφορία για τον καταρτισμό της δεκάδας των υποψήφιων μοντέλων, πήραν μέρος 27 δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού (το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ εκπροσωπείται από τον Σωτήρη Τσαντίλη), οι οποίοι επέλεξαν τα 10 αυτοκίνητα μεταξύ των νέων μοντέλων που άρχισαν να διατίθενται στην ελληνική αγορά τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Μεταξύ των υποψήφιων μοντέλων ήταν και τα: Αudi A3 Sportback, BMW 1 Series, Ford Kuga, Hyundai i10, Land Rover Defender, Mazda CX-30, Mazda MX-30, Mercedes GLA, Mercedes GLB, Mercedes EQC, Skoda Octavia και Volkswagen Golf.

Ο θεσμός του «Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς» καθιερώθηκε το 2007 και από τότε διοργανώνεται αδιαλείπτως σε ετήσια βάση.

Ο θεσμός του «Αυτοκινήτου του 2021» για την Ελλάδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (http://www.ypeka.gr) και του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Εσείς; Ποιο από τα υποψήφια μοντέλα θα ψηφίζατε ως “Αυτοκίνητο του 2021 για την Ελλάδα”;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ