top icon
Επικαιρότητα

Centaurus Racing Team: H αποκάλυψη του Amfion

Η Centaurus Racing Team είναι μία ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που από το 2009 έχει ως στόχο τη μελέτη και την κατασκευή πλήρως λειτουργικών μονοθεσίων τύπου Formula.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 19:30, να κάνουμε όλοι μαζί την αποκάλυψη του έκτου μονοθεσίου της ομάδας, τον Αμφίονα, και να ανατρέξουμε στα 10 χρόνια ζωής και δράσης της ομάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ergon Showground Event Hall, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο.

Στον χώρο θα βρίσκονται και τα παλαιότερα μονοθέσια της ομάδας, καθώς επίσης και όλα τα μέλη για να τα γνωρίσετε. Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα μας μιλήσουν και μερικά από τα παλαιότερα μέλη για τις εμπειρίες τους τόσο ως προς την κατασκευή των προηγούμενων μονοθεσίων, όσο και για τις διακρίσεις που έλαβαν τις προηγούμενες χρονιές στους διαγωνισμούς του Formula Student.

Το μονοθέσιο Αμφίονας και η ομάδα θα διαγωνιστούν το καλοκαίρι στους διαγωνισμούς της Ουγγαρίας, Ιταλίας και Τσεχίας!

Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο facebook Centaurus Racing Team, είτε στο site της ομαδας www.Centaurusracing.gr

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: [email protected]

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ