top icon
Επικαιρότητα

Centaurus Racing Team: Τα σχέδια του Αμφίονα

Η Centaurus Racing Team πραγματοποίησε με επιτυχία την παρουσίαση σχεδίων του Αμφίονα στο Domotel Xenia Volos. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι χορηγοί, η πανεπιστημιακή κοινότητα και όσοι ακολουθούν την ομάδα σε κάθε της βήμα και είχαν την ευκαιρία να δουν τα σχέδια που της έδωσαν την 1η θέση στο Design Event, στον 20ό διαγωνισμό FSUK στην ιστορική πίστα του Silverstone.  

Centaurus Racing TeamΣτο πρώτο μέρος της παρουσίασης τα μέλη της Centaurus Racing Team μετέδωσαν στο κοινό τι είναι ο διαγωνισμός Formula Student και την ιστορία της ομάδας μέσα σε αυτόν, το πώς είναι οργανωμένη και πώς γίνεται η μελέτη, ενώ στο δεύτερο ακολούθησε η παρουσίαση των σχεδίων της κάθε υποομάδας. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο με στιγμές από το διαγωνισμό, την απονομή των βραβείων και την ομιλία του αρχηγού της ομάδας, ο οποίος αναφέρθηκε στα μελλοντικά πλάνα της ομάδας και ευχαρίστησε θερμά τον υπεύθυνο καθηγητή, κ. Αλέξη Κερμανίδη, το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και την Επιτροπή Ερευνών του Π.Θ.  

Centaurus Racing TeamΞεχωριστή μνεία έγινε προς τιμήν των μεγαλύτερων υλικών και χρηματικών χορηγών, όπως είναι η στραντζοποιία Αφοί Λαζάρου, η εταιρεία Spacesonic Ltd., η εταιρεία λογισμικών BETA CAE Systems, καθώς και ο αντιπρόσωπος της HONDA, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Ο λόγος του ολοκληρώθηκε με την αναφορά στα μέλη της ομάδας καθ’ όλη την ιστορία της ομάδας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τέλος, το σημαντικότερο “ευχαριστώ” και “μπράβο” το αξίζουν τα μέλη της ομάδας, άτομα που έχουν καταφέρει μόνο και μόνο από θέληση και πείσμα να υπερνικήσουν δυσκολίες και αναποδιές για να φέρουν εις πέρας όχι μόνο τον άθλο της μελέτης και του σχεδιασμού, αλλά να φέρουν και βραβεία για αυτό. Συγχαρητήρια». 

Centaurus Racing TeamΕπόμενος στόχος της Centaurus Racing Team είναι η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου μονοθεσίου, του Αμφίονα, το Φεβρουάριο του 2019, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες δοκιμές αξιοπιστίας και η παρουσίασή του στο κοινό το καλοκαίρι του 2019, πριν από τους διαγωνισμούς στους οποίους πρόκειται να συμμετάσχει η ομάδα.

Centaurus Racing Team Μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε βήμα της προετοιμασίας της ομάδας για τους διαγωνισμούς του επόμενου καλοκαιριού, καθώς και να την ακολουθείτε στα eventsπου συμμετέχει σε όλη την Ελλάδα στα επίσημα social media της που ακολουθούν, ενώ και εμείς θα είμαστε δίπλα τους, όπως και σε κάθε ελληνική ομάδα Formula Student, για να σας μεταφέρουμε τις εξελίξεις._ Μ. Σαλ. 

Facebook: https://www.facebook.com/Centaurus.Team 

Instagram: https://twitter.com/CentaurusTeam 

Youtube: https://www.youtube.com/user/CentaurusTV 

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/centaurus-racing-team 

Site: https://centaurusracing.gr/

Centaurus Racing Team

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ