top icon
Επικαιρότητα

Διάκριση για την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Volvo Vista

Με μία σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα και την ομάδα της Volvo Σφακιανάκης Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Vista Global Technical Competition 2020 που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από τη Volvo.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για επαγγελματίες service, στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι τεχνικοί του παγκόσμιου δικτύου service της Volvo. Η ομάδα της Volvo Σφακιανάκης Θεσσαλονίκης εκπροσωπώντας την Ελλάδα κατέλαβε την ιδιαίτερα τιμητική 7η θέση στην κατάταξη του Τελικού, μεταξύ 39 ομάδων από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την πιο σημαντική διάκριση ελληνικής ομάδας από τη θέσπιση του διαγωνισμού. Στην πρώτη θέση κατετάγη η ομάδα του Καναδά, ενώ μεταξύ των ευρωπαϊκών συμμετοχών σε υψηλότερες θέσεις από την ελληνική βρέθηκαν μόνο η νορβηγική και η σουηδική ομάδα (τέταρτη και έκτη αντίστοιχα).

Οι αρχικές φάσεις του Volvo Vista Global Technical Competition πραγματοποιούνται σε εθνικό επίπεδο, με τη νικήτρια ομάδα από κάθε χώρα να προκρίνεται στον Παγκόσμιο Τελικό. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, λόγω των περιορισμών που οφείλονται στην πανδημία. Το Volvo International Service Training Award (VISTA), εκτός από διαγωνισμός, είναι ένας θεσμός ο οποίος στοχεύει στη διαρκή βελτίωση των ανθρώπων που φροντίζουν για τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων Volvo. Υπογραμμίζει τη δέσμευση της Volvo για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της μετά την πώληση, ώστε οι κάτοχοι Volvo να απολαμβάνουν πάντοτε service κορυφαίας ποιότητας.Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ