top icon
Επικαιρότητα

Δήμος Αθηναίων – παρατείνεται η αναστολή της ελεγχόμενης στάθμευσης στις θέσεις επισκεπτών

Ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει την αναστολή της λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης αποκλειστικά στις θέσεις επισκεπτών, προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού, κατά τη διάρκεια της σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα.

Ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει την αναστολή της λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης αποκλειστικά στις θέσεις επισκεπτών (κωδικός σήμανσης P-69), προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού, κατά τη διάρκεια της σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα. Στις θέσεις αυτές, οι οδηγοί θα μπορούν να σταθμεύουν χωρίς να πληρώνουν τέλος. Οι θέσεις για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των κατοίκων (κωδικός σήμανσης Ρ-70) εξακολουθούν να ισχύουν, για όσα από αυτά είναι εφοδιασμένα με την κάρτα μονίμου κατοίκου για χρήση συγκεκριμένης ζώνης στάθμευσης.

PARKING

Ασφαλώς, εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ όλες οι απαγορεύσεις στάθμευσης με τις ανάλογες ποινές που προβλέπει ο ΚΟΚ: ράμπες ΑΜΕΑ, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, σημεία παρεμπόδισης της κυκλοφορίας. Όσοι μόνιμοι κάτοικοι θέλουν να ανανεώσουν την κάρτα, να στέλνουν email στο [email protected], με επισυναπτόμενο το έγγραφο Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ