top icon
Επικαιρότητα

Δήμος Κοζάνης: προς συνεργασία με την ΔΕΗ για την ηλεκτροκίνηση

Το ζήτημα της ηλεκτροκίνησης στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησαν ο δήμαρχος Κοζάνης και ο γενικός διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ.

Το ζήτημα της ηλεκτροκίνησης στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο γενικός διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ ΑΕ Κυριάκος Κοφινάς, την Τετάρτη 14 Ιουλίου στο Δημαρχείο.

Στη συζήτηση παρέστησαν ο διευθυντής Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της εταιρείας Παύλος Μπαξεβάνης, καθώς και οι συνεργάτες του δημάρχου. Ο κ. Κοφινάς αναφέρθηκε στη σημασία των δημόσιων σημείων φόρτισης για τους ΟΤΑ, στο πλαίσιο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, ενώ τόνισε τη σημασία της τοποθέτησης των φορτιστών.

Με τη σειρά του ο κ. Μαλούτας επεσήμανε την επιτυχημένη συνεργασία του παρελθόντος με την εταιρία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, και υπογράμμισε τη σημασία της ευόδωσης μιας νέας συνεργασίας στην επέκταση των δικτύων και την αντικατάσταση των υφιστάμενων σταθμών φόρτισης. «Η ηλεκτροκίνηση αποκτά μείζονα σημασία για το Δήμο Κοζάνης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που εκπονείται για την ομαλή μετάβαση στην απολιγνιτοποίηση», ανέφερε ο δήμαρχος Κοζάνης, ενώ επικεντρώθηκε στην προσπάθεια ένταξης του Δήμου Κοζάνης στις «100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις έως το 2030». Πηγή: Δήμος Κοζάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hλεκτρικό minibus και σταθμός φόρτισης για τον Δήμο Κοζάνης

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ