top icon
Επικαιρότητα

Διοικητικές αλλαγές στην Kosmocar Α.Ε.

Σε διοικητικές αλλαγές προχωρά η KOSMOCAR A.E.

Η KOSMOCAR A.E., Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα, καθώς και των μοτοσυκλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο, Επίσημος Έμπορος και  Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley, Εισαγωγή και Εμπορία e-Bikes μέσω της Kosmoride και Lamborghini Service Center για την Ελλάδα,, ανακοινώνει τα εξής:

Ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, ολοκληρώνοντας έναν επιτυχημένο κύκλο τριών ετών στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της KOSMOCAR, αναλαμβάνει από την 29η Απριλίου 2021 τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της KOSMOCAR και γίνεται Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της KARENTA. Παράλληλα με τα καθήκοντά του αυτά, αναλαμβάνει τον ρόλο του Συμβούλου των Μετόχων, αναφορικά με τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κ. Μαυριδόγλου την τελευταία τριετία, εφαρμόζοντας σύγχρονες μορφές διοίκησης, συνέβαλε στη σημαντική ανάπτυξη της εταιρείας και στη θέση της στην αγορά και σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων, υπήρξε πρωτεργάτης στην περαιτέρω αναβάθμιση του κοινωνικού αποτυπώματος της εταιρείας με σειρά ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ήταν από τους βασικούς συντελεστές υλοποίησης του έργου “Astypalea: Smart & Sustainable Island”, της πρωτοβουλίας του Volkswagen Group και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο κ. Στήβεν Σίρτης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της KOSMOCAR, αναλαμβάνει από την 29η Απριλίου 2021 καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της KOSMOCAR, ενώ θα παραμείνει Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των KOSMOCAR και KARENTA.

Ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος, μετά από περίπου έξι επιτυχημένα χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της KARENTA, ανέλαβε από την 28η Απριλίου 2021 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή επί Εμπορικών Θεμάτων & Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, στην KOSMOCAR. Παράλληλα, παραμένει Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της KARENTA.

Ο κ. Νικόλαος Πρέζας, μέχρι την 28η Απριλίου 2021 Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, αποχώρησε από την εταιρεία, για προσωπικούς λόγους. Η KOSMOCAR ευχαριστεί τον κ. Πρέζα για την προσφορά του στην εταιρεία και του εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ