top icon
Επικαιρότητα

Δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα προστέθηκαν στον στόλο του Δήμου Ασπροπύργου

Με δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα ενισχύθηκε ο υπηρεσιακός στόλος του Δήμου Ασπροπύργου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Με δύο καινούργια, σύγχρονα ηλεκτρικά οχήματα, ένα αναρροφητικό σάρωθρο, και ένα mini-λεωφορείο ενισχύθηκε ο υπηρεσιακός στόλος του Δήμου Ασπροπύργου, τα οποία παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Μιχαήλ Ψωμιάδης, στο πλαίσιο του προγράμματoς «Αντώνης Τρίτσης». Το σάρωθρο έχει τη δυνατότητα να απορροφά μικρού όγκου απορρίμματα, όπως ξερά φύλλα, τενεκεδάκια αναψυκτικών ή μικρά πλαστικά μπουκάλια ενώ είναι φιλικό προς το περιβάλλον και εκπέμπει μηδενικούς ρύπους.

Το μικρού τύπου λεωφορείο, εφοδιασμένο με σασί στιβαρής κατασκευής, προορίζεται για 6 επιβάτες ή 4 με θέση ΑΜΕΑ, είναι επίσης ECO Friendly 100% ηλεκτρικό με μηδενικές εκπομπές CO2, και διαθέτει ευρωπαϊκή έγκριση για δημόσια κυκλοφορία (Μ1).

ηλεκτρικά οχήματα

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου δήλωσε σχετικά με τη νέα παραλαβή: «Και έτσι ολοκληρώνεται η παρτίδα ηλεκτρικών οχημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, που χρηματοδότησε το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Εκσυγχρονιζόμαστε. Αναβαθμιζόμαστε. Προοδεύουμε. Γινόμαστε καλύτεροι. Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν γίνει αν δεν είχαμε παρουσιάσει ολοκληρωμένες μελέτες στο Υπουργείο. Η δυναμική και ποιοτική διεκδίκηση προπορεύεται από κάθε επιδότηση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ