top icon
Επικαιρότητα

Έφθασε το νέο Renault Clio στην χώρα μας

Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Renault λάνσαρε το ΕΝΤΕΛΩΣ νέο Clio στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνοντας και τις σχετικές τιμές πώλησης.

Επειδή η λέξη «νέο» πολλές φορές χάνει την αξία της, καλό είναι να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα, όταν χρειάζεται. Η πέμπτη λοιπόν γενιά του Clio είναι 100% διαφορετική από την προηγούμενη, καθώς βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B, πλαισιώνεται από νέους: κινητήρες, συστήματα υποβοήθησης και συνδεσιμότητας, ενώ στα μέσα της ερχόμενης χρονιάς θα δούμε και την plug in υβριδική έκδοση του Clio, που μαζί με το ηλεκτρικό ZOE (το οποίο επίσης θα εισαχθεί κανονικά πια στην ελληνική αγορά), θα ξεδιπλώσουν το πλήρες τεχνολογικό οπλοστάσιο της Renault στην κατηγορία Β.

rear

Η εμφάνιση του Clio της πέμπτης γενιάς, δεν άλλαξε τόσο ριζικά, μιας και επιλέχθηκε η λύση της εξέλιξης μιας σχεδιαστικής ταυτότητας που απέδειξε την αξία της στην προηγούμενη γενιά του Clio. Όλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να τα διαπιστώσουμε στις αρχές του καλοκαιριού κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης επί Πορτογαλικού εδάφους (διαβάστε περισσότερα εδώ), όσο και πιο πρόσφατα στα πλαίσια της προκριματικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Car of the Year.

Σε αντίθεση πάντως με τις αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση τις οποίες ορισμένοι ίσως και να μην αντιληφθούν με την πρώτη ματιά, το εσωτερικό είναι εντελώς διαφορετικό και ριζικά αναβαθμισμένο από πλευράς ποιότητας, πρακτικότητας και χώρων.

dashboard

Το νέο Clio θα προσφέρεται σε πέντε εκδόσεις Authentic, Expression και Dynamic, την σπορτίφ RS Line και την εξαιρετικά πλουσιοπάροχη Initiale Paris.

Σε ότι αφορά τώρα τις τιμές διάθεσης του νέου Clio αυτές έχουν ως εξής:

οι βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα

1.0 SCe 75 από 13.490 ευρώ (12.990)

1.0 TCe 100 από 14.690 ευρώ (14.190)

1.0 TCe 100 CVT από 17.080 ευρώ (16.580)

1.0 TCe 130 EDC από 20.790 ευρώ (20.290 ευρώ)

(οι τιμές στις παρενθέσεις περιλαμβάνουν την έκπτωση λανσαρίσματος, το CVT είναι αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, ενώ το EDC είναι το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων)

οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα

1.5 dCi 85 από 14.790 ευρώ

1.5 dCi 115 από 19.290 ευρώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ