top icon
Επικαιρότητα

Εγκρίθηκαν τα οδικά έργα στην Ήπειρο

Οδικά και περιβαλλοντικά έργα ενέκρινε πριν από λίγες ημέρες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν περαιτέρω την καθημερινότητα στους δρόμους της.

«Στον ευαίσθητο τομέα του προγράμματος της Περιφέρειας για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, μέσω της εγκατάστασης κυκλικών κόμβων σε διασταυρώσεις εθνικών και επαρχιακών οδών με σημαντική κίνηση αυτοκινήτων μοτοσικλετών και φορτηγών, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου πήρε αποφάσεις για τα παρακάτω έργα…


Ανέδειξε τον οριστικό ανάδοχο για την κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στην παραλιακή οδό Πρέβεζα- Ηγουμενίτσα στις χιλιομετρικές θέσεις 5+900 (συμβολή με την οδό Λασκαράτου) και στη θέση Φραξήλα, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.


Ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο για το έργο Βελτίωση 1ης επαρχιακής οδού και κατασκευή κυκλικού κόμβου στο Γραικοχώρι Θεσπρωτίας, προϋπολογισμού 1.050.000 ευρώ.


Ολοκληρώθηκε η Μ.Π.Ε. για την κατασκευή διπλού κυκλικού κόβου στην Ε.Ο. Ιωαννίνων–Άρτας στη διασταύρωση προς Νεοκαισάρεια με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και εγκρίθηκε η δημοσίευση της ανακοίνωσης- πρόσκλησης για ενημέρωση των πολιτών.


Βελτίωση Ε.Ο. Άρτας–Τρικάλων ως όρια Ηπείρου, προϋπολογισμού 758.000 ευρώ.


Αποκατάσταση βατότητας οδών και σύνδεσή τους με επαρχιακή οδό στα όρια του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων προς εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α., προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.


Επίσης, αναδείχθηκαν οι προσωρινοί ανάδοχοι για τα οδικά έργα «Συντήρηση–Σήμανση 5ης Επαρχιακής Οδού Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 143.400 ευρώ. Συντήρηση–βελτίωση οδού Ν. Σινώπη – Κανάλι – Εθν. Οδός Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (Β’ ΦΑΣΗ)» Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ. Κατασκευή πεζοδρομίων και βελτίωση της 4ης επαρχιακής οδού εντός των ορίων του Δήμου Αρταίων, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ. Ασφαλτόστρωση οδικού τμήματος στο Δ.Δ. Λυγιάς Δήμου Πρέβεζας», προϋπολογισμού 24.000 ευρώ». Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ