top icon
Επικαιρότητα

Ελινόιλ – προσφέρει 25.500 λίτρα πετρέλαιο στο Δήμο Αθηναίων

Για χρονικό διάστημα ενός μήνα η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου σε πετρέλαιο κίνησης για ενέργειες που αφορούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η εταιρεία Ελινόιλ σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία στέκεται στο πλευρό της Πολιτείας και των Αρμόδιων Αρχών. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζοντας έμπρακτα τον Δήμο Αθηναίων και για χρονικό διάστημα 30 ημερών καλύπτει τις ανάγκες του σε πετρέλαιο κίνησης για ενέργειες που αφορούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, προσφέρει 25.500 λίτρα πετρελαίου για τον εφοδιασμό των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, ενισχύοντας έτσι το δύσκολο έργο της απολύμανσης των δημόσιων χώρων σε μια χρονική περίοδο που η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί προτεραιότητα.

Τα δημοτικά οχήματα καθαριότητας στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της νόσου και σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), προβαίνουν καθημερινά σε σχολαστικές απολυμάνσεις δρόμων, πεζοδρομίων, πεζοδρόμων, πλατειών και άλλων πολυσύχναστων σημείων της πόλης, όπως χώρους γύρω από νοσοκομεία, σταθμούς μετρό και τρένων, στάσεις λεωφορείων, εκκλησίες, δημόσια και δημοτικά κτίρια και πάρκα στο σύνολο επτά δημοτικών διαμερισμάτων. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ