Επικαιρότητα Ελλάδα

Ελληνικά Πετρέλαια - προσφορά 50 αναπνευστήρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια συνεχίζει να συνδράμει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέροντας 50 αναπνευστήρες προηγμένης τεχνολογίας για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

 

Μετά από συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και με το υπουργείο Υγείας, ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια παρέλαβε στην Ελλάδα και παρέδωσε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας 50 αναπνευστικές συσκευές Superstar S1100 της εταιρείας Nanjing Superstar Medical Equipment Co., Ltd. Σημειώνεται ότι, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη διεθνή αγορά ιατρικού εξοπλισμού, για την συμφωνία αγοράς και εισαγωγής του εν λόγω εξοπλισμού χρειάστηκαν πολύμηνες προσπάθειες και συνεργασία με πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, με καταλυτική συμμετοχή από τη Γενική Γραμματεία της Βουλής, αλλά και την ομάδα συντονισμού του ΕΟΔΥ.

Η νέα προσφορά ιατρικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος στήριξης, ύψους 8 εκατομμυρών ευρώ, από τον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της. Σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, η προσφορά τoυ ομίλου αφορά στην αγορά προηγμένου ιατρικού εξοπλισμού, αναγκαίων αναλώσιμων υλικών, καθώς και διάφορες δαπάνες για ειδικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την πανδημία και την αντιμετώπισή της. Το έκτακτο πρόγραμμα στήριξης του ΕΣΥ, έρχεται να προστεθεί στο ήδη υφιστάμενο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου το οποίο, λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, συνεχίζει να καλύπτει πληθώρα ενεργειών σε τομείς όπως η νέα γενιά, τοπικές κοινωνίες, πολιτισμός και άλλα. Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου