top icon
Επικαιρότητα

Eμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά – δωρίζει τρεις πυλώνες φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο Δήμο Πειραιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά δωρίζει στον Δήμο Πειραιά 3 πυλώνες φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων για τα κεντρικά σημεία της πόλης του Πειραιά.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά ομόφωνα αποφάσισε να δωρίσει στον Δήμο Πειραιά τρεις πυλώνες φόρτισης για τα κεντρικά σημεία της πόλης του Πειραιά, με πρώτο σημείο τοποθέτησης στο Parking του Μεγάρου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, συμβολικά δίπλα στον σταθμό του «Ηλεκτρικού».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης,δήλωσε ότι η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να είναι μέλημα όλων. Οι παραγωγικές τάξεις που εκφράζει το Επιμελητήριο έχουν ταχθεί υπέρ της προώθησης και εν γένει της ανάπτυξης τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον, όπως η ηλεκτροκίνηση. Αξίζει, κατέληξε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ, να προσπαθήσουμε όλοι για ένα αύριο απαλλαγμένο από τους αέριους ρύπους και τις συνέπειές τους για το περιβάλλον. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ