top icon
Επικαιρότητα

Eντός των ημερών η ψηφιακή ανανέωση των διπλωμάτων οδήγησης

Την ψηφιακή ανανέωση των διπλωμάτων οδήγησης, με ελάχιστα μόνο «κλικ» και εντός των επόμενων ημερών, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Επίσης, αποκάλυψε ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς θα τεθεί σε λειτουργία ένας ηλεκτρονικός «οδηγός» για τους πολίτες, το Μητρώο Διοικητικών Διαδικασιών του Δημοσίου, μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορούνται τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για τη διεκπεραίωση των όποιων υποθέσεων με το Δημόσιο και τον φορέα που πρέπει να απευθυνθούν, τερματίζοντας τις παρερμηνεύσεις που μπορεί να συναντήσουν μεταξύ διαφορετικών κρατικών υπηρεσιών, οι οποίες κοστίζουν πολύ σε χρόνο.

psifiakes adeies odigisis

Όσο για τις ψηφιακές βεβαιώσεις εγγράφων και ιδιωτικών συμφωνητικών, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης τονίζει ότι μέσα σε ελάχιστες ημέρες ξεπέρασαν τις 21.500 και 700 αντίστοιχα. Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης έκανε αναφορά και στην ψηφιοποίηση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αποκαλύπτοντας ότι θα αλλάξουν λογότυπο και η ιστοσελίδα τους θα ανανεωθεί.

Ψηφιακή ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ