top icon
Επικαιρότητα

Εορταστική εκδήλωση για τα 60 χρόνια του Μini

Στον φιλόξενο χώρο του Septem Prive στην παραλία της Γλυφάδας, η ελληνική αντιπροσωπεία διοργάνωσε με επιτυχία μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη στο Mini.

Aστέρι της βραδιάς ήταν φυσικά το Mini, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό της Αυτοκίνησης στις 26 Αυγούστου 1959 και από τότε μέχρι σήμερα βαδίζει σε ένα διαρκή δρόμο εμπορικής επιτυχίας και όχι μόνο. Καλεσμένοι της αντιπροσωπείας ήταν στελέχη και επιχειρηματίες από τον κλάδο του αυτοκινήτου, φίλοι του κλασικού Mini, δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου, καθώς επίσης και δραστήριοι youtubers, instagramers και influencers. Δεν έλειψαν ασφαλώς και γνωστοί celebrities από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια.

60 χρόνια Μini

Όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν πως το Mini ήταν και είναι το πιο δημοφιλές, αλλά και διαχρονικό fashion icon σε τέσσερις τροχούς. Η μεγάλη επιτυχία τόσο του κλασικού Mini, όσο και του Mini των ημερών μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι το διάσημο μοντέλο κατόρθωσε να ξεπεράσει την οικονομική τάξη στην οποία απεθυνόταν και να εισχωρήσει σε όλες τις ανώτερες γοητεύοντας ακόμη και τους εστεμμένους, προτείνοντας έναν απλό, εύκολο και μοδάτο τρόπο ζωής. Οι δεκαετίες που πέρασαν (’60, ’70, ’80, ’90) όχι μόνο δεν ανέκοψαν την εμπορική πορεία του, αλλά επέβαλαν και την αναγέννησή του από το BMW Group.

60 χρόνια Mini

Στο κλείσιμο της βραδιάς, όλοι ήταν βέβαιοι πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη εορταστικές εκδηλώσεις για το Mini, όταν θα φτάσει τα 70 και τα 80 χρόνια του, ίσως ακόμη και τα 100. Επειδή, όπως είπε κάποτε ένας ειδικός της Αυτοκίνησης, ακόμη κι αν δεν υπήρχε αυτό το μοντέλο, ήταν υποχρεωτικό να εφευρεθεί…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ