top icon
Επικαιρότητα

Eργασίες συντήρησης οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο του Πειραιά

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Αττικής εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος, σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Πειραιά.

Οι παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Αττικής θα γίνουν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδοστρωμάτων στο οδικό δίκτυο ΠΑΟΔ, Περιοχής Πειραιά, αρμοδιότητας Δ.ΔΙ.Μ.Υ.» και είναι προϋπολογισμού 2.400.000 ευρώ. Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Σεπτέμβριο και θα πραγματοποιούνται τις νυχτερινές ώρες, έτσι ώστε να προκληθεί όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Αντικείμενο του έργου είναι η συστηματική τμηματική και εκτεταμένη συντήρηση της επιφάνειας κυκλοφορίας, του οδικού δικτύου ΠΑΟΔ Πειραιά, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής και συγκεκριμένα στις εξής οδούς:

Κόνωνος από Ακτή Καλλιμασιώτη έως Ομήρου Σκυλίτση
Ομήρου Σκυλίτση από Κόνωνος έως Τζαβέλα
Αλιπέδου από Κόνωνος έως Μικράς Ασίας
Μικράς Ασίας από Εθνάρχου Μακαρίου έως Αλιπέδου
Λεωφόρος Αθηνών-Πειραιώς από Πειραιώς έως Αθηνών
Λεωφόρος Αθηνών-Πειραιώς από Αθηνών-Πειραιώς έως Κόνωνος
Τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος έως Εθνάρχου Μακαρίου

Στόχος των εργασιών είναι να αναβαθμιστεί το επίπεδο εξυπηρέτησης και η ασφάλεια των παραπάνω οδικών αξόνων. Ειδικότερα θα εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος συνολικής επιφάνειας 50.000 τ.μ., συντήρησης και βελτίωσης της οριζόντιας (διαγράμμιση) και κατακόρυφης (πινακίδες) σήμανσης, τροποποίησης της στάθμης των φρεατίων επίσκεψης και υδροσυλλογής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών, οι οποίοι παρακαλούνται να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Peiraias 34ou Syntagmatos Skylitsh

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ