Επικαιρότητα Ελλάδα

Εξαιρούνται από την απαγόρευση τεχνικού ελέγχου τα λεωφορεία που προορίζονται για τον ΟΑΣΘ

Λόγω της μεγάλης έλλειψης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σε τροχαίο υλικό, τα μεταχειρισμένα αστικά λεωφορεία εισαγωγής που προορίζονται γι αυτόν εξαιρούνται της απαγόρευσης τεχνικού ελέγχου, ο οποίος επιβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Εξαιρέθηκαν από την απαγόρευση διεξαγωγής τεχνικού ελέγχου τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αστικά λεωφορεία, τα οποία επίκειται να υπογράψουν συμβάσεις με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για τη συνδρομή στο συγκοινωνιακό έργο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, η οποία αποφασίστηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Στη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου σε Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων που έχουν υποδομή για βαρέα οχήματα, θα πρέπει να διαπιστώνεται αν τα συγκεκριμένα λεωφορεία ανήκουν στα ΚΤΕΛ Κιλκίς, Χαλκιδικής, Σερρών ή στα ΚΤΕΛ των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης. Οι εκπρόσωποι των παραπάνω οργανισμών είναι υποχρεωτικό να δηλώσουν υπεύθυνα ότι τα οχήματα αυτά πρόκειται να ενισχύσουν τις καθημερινές υποχρεώσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου