top icon
Επικαιρότητα

Το Fiat 500 γίνεται δημιουργικό παιχνίδι

Με την πρωτοβουλία #fiatforkids, η Fiat κάνει τη δική της πρόταση για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι, παρουσιάζοντας ένα Colorbook με πηγή έμπνευσης το Fiat 500.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού COVID-19 έχει δημιουργήσει πολλά νέα δεδομένα στις ζωές μας. Μεταξύ αυτών, είναι η παραμονή για πολλές ώρες στο σπίτι και η ανάγκη διοχέτευσης της ενέργειας, μικρών και μεγάλων, σε δημιουργικές ασχολίες. Το νέο Colorbook της Fiat, που είναι αφιερωμένο στο θρυλικό “500”, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέσω του Colorbook και υπό το hashtag #fiatforkids, η ιταλική μάρκα παρουσιάζει μια σειρά από εικόνες του Fiat 500, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρουν τη δυνατότητα σχεδιασμού πολλών και διαφορετικών εκδοχών του μικρού αυτοκινήτου. Όπως τονίζει η Fiat, το #fiatforkids αποτείνεται κατά βάση σε παιδιά, ωστόσο δίνει μια ευκαιρία και στους μεγαλύτερους που θέλουν να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια, να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητά τους.

Σε μια χρονική περίοδο που οι μετακινήσεις μας είναι αναγκαστικά περιορισμένες, η Fiat προσφέρει μια δυνατότητα ευχάριστης διεξόδου, ώστε παιδιά, αλλά και ενήλικες, να περάσουν με δημιουργικότητα τις οικογενειακές τους στιγμές.

Μπορείτε να βρείτε το Colorbook Colorbook του Fiat 500 εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ