top icon
Επικαιρότητα

Το Ford Ranger μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου (+video)

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, τα παιδιά, ονειρεύονται πιο πολύ από όλους μας και έχουν ανάγκη να αισθανθούν όμορφα, περισσότερο από κάθε άλλον. Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα θέλησαν να βρεθούν δίπλα στους.

Η πρωταρχική σκέψη, έγινε ιδέα και η ιδέα σχέδιο, που έγινε πράξη ως φιλανθρωπική ενέργεια με στόχο, να χαρίσει χαμόγελα και χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό, ένα Ford Ranger μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο «έλκηθρο» και αντικατέστησε για λίγο τον Άγιο Βασίλη, για να «ζεστάνει» τις καρδιές των παιδιών που φιλοξενούνται στο Χαζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά. 

Πριν το τελικό του προορισμό, ο Άγιος Βασίλης της Ford με το RangerWildtrack, φρόντισε να περάσει και να μαζέψει από τη Ford Motor Ελλάς, τη FordCredit και όλους τους Επίσημους Εμπόρους και επισκευαστές της Ford, τα «δώρα» τα οποία πρόσφεραν οι εργαζόμενοι που δέχθηκαν με χαρά να συμβάλουν ώστε να γίνει πράξη η όλη ιδέα.

Το  «Αγιοβασιλιάτικο» Ford Ranger Wildtrack, έχοντας γεμίσει την καρότσα του από δώρα, πέρασε από το κέντρο της πόλης και έδωσε το δικό του εορταστικό τόνο στους ήδη γιορτινά στολισμένους δρόμους.

«Θελήσαμε έτσι να δώσουμε χαρά, δημιουργώντας εορταστική διάθεση με το «σύγχρονο έλκηθρό» μας τόνισε ο Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς. “Ταυτόχρονα θελήσαμε να προτρέψουμε, όλους όσους έχουν την άνεση, να προσφέρουν και να συνδράμουν με ότι μπορούν, για να βοηθήσουμε τα παιδιά να γιορτάσουν ποιο ξέγνοιαστα αυτές τις ημέρες.Εύχομαι από καρδιάς και από τη μεγάλη «οικογένεια» της Ford, Καλές Γιορτές και Υγεία».

Η «οικογένεια» της Ford φρόντισε να καλύψει το κόστος γραφικής ύλης και τροφίμων, μέσα από μία λίστα, που είχε παραδοθεί από τους υπεύθυνους του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν μετρητά για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, βιβλία, παιχνίδια και ελαφρώς μεταχειρισμένα ρούχα για τα κορίτσια, τα οποία φιλοξενεί το Ίδρυμα.

«Όλοι εμείς σήμερα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Διοίκηση και εργαζόμενοι συνεχίζουμε ένα έργο 127 χρόνων στην παιδική μέριμνα και είμαστε ευγνώμονες που για άλλη μια φορά, η ιδιωτική πρωτοβουλία, η Ford Motor Ελλάς, μέσω του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πιστεύει και στηρίζει το έργο μας», δήλωσε η Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. «Οι πράξεις συμπαράστασης θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται  ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστούμε ολόψυχα για την συμπαράστασή σας στο έργο μας και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στο μέλλον».

Σχετικά με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, που ιδρύθηκε το 1889 από τον φιλάνθρωπο Ιωάννη Χατζηκυριακό και τη σύζυγό του Μαριγώ Χατζηκυριακού με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και  άπορων κοριτσιών, μετρά 120 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς πανελλήνιας εμβέλειας στον τομέα της παιδικής μέριμνας και προστασίας, παρέχοντας στέγαση, ενδιαίτηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη σε ορφανά και άπορα κορίτσια ηλικίας από 6ετών έως 18, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει οικονομικά τις απόφοιτές του σε Πανεπιστημιακές σπουδές. Παράλληλα δίδεται μεγάλη έμφαση στην ενδυνάμωση της οικογένειας μέσω της συμβουλευτικής, και συναισθηματικής στήριξης αλλά και υποστήριξης και κινητοποίησης όλων των μελών της με απώτερο σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων και την αποκατάσταση της λειτουργικότητας της .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ