30 Οκτ 2017

To Groupe Renault στην έκθεση Cargo Truck & Van 2017

Με την πανελλαδική παρουσίαση του Dacia Dokker Van, αλλά και τις επαγγελματικές εκδόσεις του Clio, θα λάβει μέρος το Groupe Renault στην έκθεση Cargo Truck & Van 2017 (4-6/11 Metropolitan Expo).

Διαθέτοντας την καλύτερη αναλογία ωφέλιμου όγκου/τιμής (έως 3,9 μ3) στην κατηγορία του, το Dokker μειώνει σημαντικά το κόστος που δαπανά μια εταιρεία για τις ανάγκες μετακίνησης. Οι επισκέπτες της έκθεσης Cargo Truck & Van 2017 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο που είναι διαθέσιμο τόσο με πλήρες κλειστό μεταλλικό διαχωριστικό (ιδανικό για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος), όσο και με πλήρες περιστρεφόμενο διαχωριστικό πλέγμα που σε συνδυασμό με το ανακλινόμενο – αναδιπλούμενο - αποσπώμενο κάθισμα Dacia Easy Seat επιτρέπει τη μεταφορά φορτίου μήκους έως 3,11μ.

Στην έκθεση το παρών θα δώσουν επίσης η οικογένεια του Renault Clio Van (Pro+ και Business) που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του μοντέλου, με την πρακτικότητα και τη μεταφορά φορτίου με όγκο που αγγίζει το 1 κμ3. Με την έκδοση Pro+ (75hp) να δίνει έμφαση στην οικονομία-πρακτικότητα και την έκδοση Business (90hp) στην απόδοση-άνεση, τα Clio Van είναι ιδανικά τόσο για ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και για στόλους επιχειρήσεων. Τέλος το Renault Kangoo, ένα μοντέλο με ιστορία και φανατικό κοινό, θα βρίσκεται στο περίπτερο στην έκδοση maxi, αποτελώντας επιλογή για όσους αναζητούν τη μέγιστη μεταφορική ικανότητα. Τα επαγγελματικά μοντέλα της Renault και της Dacia καλύπτονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: