top icon
Επικαιρότητα

H Aristotle Racing Team γιορτάζει!

Η Aristotle Racing Team μας προσκαλεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στην επετειακή εκδήλωση: "10 years ART", με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων ζωής και λειτουργίας της ομάδας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου το πρώτο μέρος θα περιλαμβάνει την παρουσίαση όλης της πορείας της ομάδας στο πέρασμα των 10 χρόνων ιστορίας, βραβεύσεις, και την επίσημη παρουσίαση ενός εντυπωσιακού επετειακού λευκώματος. Ιστορίες επιτυχίας, αποτυχίας και ιδιαίτερες στιγμές της ομάδας είναι μόνο μερικά από τα περιεχόμενα του λευκώματος, το οποίο δημιουργήθηκε αριστοτεχνικά από διάφορα μέλη της ART, που έχουν αφιερώσει την ζωή και την καθημερινότητά τους σε αυτή την ομάδα και αποτυπώθηκαν από ανθρώπους δημιουργικούς, με πάθος και μεράκι!

Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και μία έκθεση φωτογραφίας, από τον φακό του Κυριάκου Κατσαρέα, από τις ατμοσφαιρικές εικόνες της οποίας, θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε όλα τα μονοθέσια της ομάδας, μέσα στα χρόνια, αλλά και τις ιδιαίτερες στιγμές της!

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα προβολής του επετειακού Ντοκιμαντέρ της ομάδας στην Αποθήκη Δ' ενώ ο ιδανικός επίλογος θα γραφτεί με party στο όμορφα διαμορφωμένο χώρο της Αποθήκης Γ'.

Τα παιδιά της ομάδας, μας περιμένουν όλους για να γιορτάσουμε μαζί τους τα δέκατα γενέθλια της ART όπως αξίζει σε κάθε τέτοια ελληνική προσπάθεια στην Formula Student και όχι μόνο. Θα είμαστε εκεί μαζί τους!_Μ. Σαλ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ