top icon
Περιβάλλον

H nrg παρουσιάζει το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα

Ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες της ηλεκτρικής κινητικότητας, η nrg παρουσιάζει σήμερα το incharge, ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Με την ηλεκτρική κινητικότητα να κερδίζει διαρκώς έδαφος και στη χώρα μας προσφέροντας βιώσιμες λύσεις τόσο για τον οδηγό όσο και για το περιβάλλον, η nrg εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και υψηλό αίσθημα ευθυνης σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας κάνοντας έτσι το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης ακόμα πιο συναρπαστικό για όλους.

Με δεδομένο ότι τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα συνθέτουν πλέον μία βιώσιμη λύση με μηδενικές εκπομπές ρύπων και χαμηλότερο λειτουργικό κόστος σε σχέση με τα συμβατικά, η nrg παρουσιάζει σήμερα στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της που στόχο έχουν την παροχή προηγμένων και σύγχρονων υπηρεσιών φόρτισης το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα.

Το δίκτυο incharge, το οποίο περιλαμβάνει φορτιστές ταχείας φόρτισης που μπορούν να «αναζωογονήσουν» με ηλεκτρική ενέργεια την μπαταρία ενός ηλεκτρικού οχήματος έως και το 80% της μέγιστης χωρητικότητας της σε 30 λεπτά, έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell του Ομίλου MotorOil, με το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών να έχουν εγκατασταθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου. Έτσι, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων για τον Έλληνα οδηγό, τα οποία έως σήμερα έμοιαζαν αδύνατα, γίνονται τώρα εφικτά χάρη στην nrg και το προηγμένο δίκτυο ταχυφορτιστών incharge.

Κατεβάστε την εφαρμογή στο App Store εδώ και στο Google Play εδώ.

incharge nrg

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της, η nrg παρέχει μέσω του incharge σύγχρονες, αποτελεσματικές και απόλυτα ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης για τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα τόσο για το σπίτι, όσο και για την επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα, για τους οικιακούς πελάτες της η nrg προσφέρει μέσω του incharge HΟΜΕ την ιδανική επιλογή που καλύπτει το σύνολο των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας και για το ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό όχημα. Το πρόγραμμα προσφέρει όχι μόνο οικονομία, αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή οχήματος από το σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrgGreen, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή καθώς και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart. Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες. Οι έξυπνοι οικιακοί φορτιστές που διατίθενται μέσω του incharge HOME έχουν εύρος ισχύος από 7,4 έως 22 kW, και συνδυάζονται με πρίζα Type 2 ή με ενσωματωμένο καλώδιο και σύνδεση Type 2, ενσωματωμένο μετρητή ενέργειας που επιτρέπει τη δυναμική διαχείριση των φορτίων, επικοινωνία μέσω Ethernet Wifi ή 4G/5G, καθώς και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της καλής του λειτουργίας μέσω app.

nrg incharge

Την ίδια στιγμή, με το incharge BUSINESS η nrg προσφέρει στις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να εγκαταστήσουν τους φορτιστές της στους χώρους τους και να συνδεθούν στο δίκτυό της, την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης. Καλύπτοντας άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία, το πρόγραμμα incharge BUSINESS προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες όπως την αυτοψία εγκατάστασης, την προμήθεια του φορτιστή, αλλά και δωρεάν την προσφορά της προηγμένης διαχείρισης, συντήρησης και προβολής της υπηρεσίας στο δίκτυο incharge. H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης. Οι προηγμένοι φορτιστές AC που διατίθενται μέσω του incharge BUSINESS έχουν εύρος ισχύος από 7,4 έως 22 kW και συνδυάζονται με πρίζα Type 2 ή με ενσωματωμένο καλώδιο και σύνδεση Type 2 στην περίπτωση φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) ή από 30 έως 80 kW με ενσωματωμένα πρωτόκολλα φόρτισης CCS και CHAdeMO στην περίπτωση φορτιστών συνεχούς ρεύματος (DC). Και στις δύο περιπτώσεις οι φορτιστές διαθέτουν ενσωματωμένο μετρητή ενέργειας για δυναμική διαχείριση των φορτίων, πρωτόκολλο OCPP 1.6 για πρόσβασή τους σε υπηρεσίες χρέωσης και ταυτοποίησης χρηστών, επικοινωνία μέσω Ethernet Wifi ή 4G/5G και δυνατότητα απομεμακρυσμένου ελέγχου της καλής λειτουργίας τους μέσω app.

nrg incharge

Όλες οι υπηρεσίες φόρτισης ελέγχονται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω της εφαρμογής incharge, η οποία καθίσταται για κάθε ιδιοκτήτη ή εταιρικό χρήστη ως το απόλυτο εργαλείο και «κλειδί» προκειμένου να απολαύσει απρόσκοπτα προηγμένες υπηρεσίες φόρτισης για το ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητό του, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής incharge να εντοπίσει το ακριβές σημείο δημόσια προσβάσιμων φορτιστών που τον εξυπηρετεί και συγχρόνως να επιλέξει το είδος της φόρτισης που επιθυμεί (ΑC ή DC). Ταυτόχρονα, μέσα από ένα λειτουργικό και ευανάγνωστο interface, η εφαρμογή προσφέρει σε κάθε χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία φόρτισης του ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού του οχήματος, να δει ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των προηγούμενων φορτίσεων, αλλά και να ολοκληρώσει με απόλυτη ασφάλεια την πληρωμή των υπηρεσιών φόρτισης, σε 24ωρη βάση, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

nrg incharge

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ