top icon
Επικαιρότητα

H Περιφέρεια Αττικής αναβαθμίζει το οδικό δίκτυο της Ραφήνας

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής που ξεπερνά το 1,4 εκατ. ευρώ ξεκινούν οι εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο κέντρο της Ραφήνας

Ένα ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και άλλων τεχνικών παρεμβάσεων προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το οδικό δίκτυο του κέντρου της Ραφήνας, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής με το ποσό των 1.480.000 ευρώ κατόπιν της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Ραφήνας–Πικερμίου Ευαγγ. Μπουρνούς.

Οι ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν σε δημοτικές οδούς της Ραφήνας, στις οποίες παρουσιάζονται φθορές τόσο από την χρήση όσο και από τις πρόσφατες εργασίες για έργα αποχέτευσης. Πιο συγκεκριμένα στις εργασίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων απόξεση ασφαλτικού τάπητα, ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση 0,05m. Στα σημεία όπου θα απαιτηθεί διόρθωση των κλίσεων της οδού, για την καλύτερη απορροή των όμβριων, θα τοποθετηθεί ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση μεταβλητού πάχους, Επίσης, θα γίνει εντοπισμός και προσαρμογή των υπαρχόντων φρεατίων στο επίπεδο του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ