Επικαιρότητα Ελλάδα

H Peugeot στην Ρόδο για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» 2020

Η Peugeot στο νησί της Ρόδου είχε ξεχωριστή παρουσία, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο με θέμα την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020», η οποία έχει φέτος στόχο την κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων για όλους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώθηκε έκθεση στην οποία παρουσιάστηκαν αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, πατίνια, ποδήλατα μηχανές και αμαξίδια.

Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα Peugeot e-208 και SUV Peugeot 2008 τα οποία έχουν ήδη κατακτήσει το αγοραστικό κοινό, καθώς κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων απο τις αρχές της χρονιάς έως και το τέλος του Αυγούστου. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Peugeot, αλλά και να ενημερωθεί εκτενώς απο το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας για τα μοναδικά οφέλη τους.

Την εκδήλωσε τίμησαν με την παρουσία τους κυβερνητικά στελέχη μεταξύ των οποίων η κυρία Σδούκου, Γ.Γ. Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πλήθος ανώτατων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου