top icon
Επικαιρότητα

Hellas Direct – χορηγός του City Drive-In στον Λυκαβηττό

Μια νέα μορφή διασκέδασης για το αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο κάνει την εμφάνισή της στον λόφο του Λυκαβηττού, με την υποστήριξη της Hellas Direct.

Η Hellas Direct συμμετέχει σε μία νέα και αρκετά διαφορετική ενέργεια, που έρχεται ως απάντηση στους περιορισμούς λόγω του κορονοϊού, το City Drive-In. Πρόκεται για μία διοργάνωση που διεξάγεται από τις 5 Ιουνίου στον λόφο του Λυκαβηττού, με κινηματογράφο, standup comedy, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα. Το δυνατό στοιχείο της διοργάνωσης είναι ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις με απόλυτη ασφάλεια, μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Ο νέος χώρος έχει όλα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19. Οι εργαζόμενοι φοράνε ειδικές μάσκες, σε κάθε όχημα επιτρέπονται έως 3 άτομα, ενώ μπαίνοντας στον χώρο οι επισκέπτες παραλαμβάνουν ένα ειδικό λαμπάκι το οποίο τοποθετούν στην οροφή του αυτοκινήτου τους και ανάβουν όταν θέλουν να παραγγείλουν, ώστε να αποφεθχεί ο συνωστισμός στα σημεία πώλησης φαγητού.

Κάθε απόγευμα μετά τις 19.00 ανοίγουν οι «πόρτες» και οι επισκέπτες ανηφορίζουν είτε για μία ταινία, είτε για μία παράσταση ή οτιδήποτε άλλο είναι προγραμματισμένο για εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα, standup comedy σε drive-in. Παράλληλα, η διοργάνωση θα συνεχίσει να φιλοξενεί μέχρι και τα τέλη Ιουνίου τουλάχιστον, διάφορες κινηματογραφικές προβολές, με ειδικά αφιερώματα όπως οι Art Mondays (Δευτέρες ευρωπαϊκού κινηματογράφου), οι Greek Tuesdays και οι Horror Thursdays καθώς και άλλα δρώμενα και events. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ