top icon
Επικαιρότητα

Η Schneider Electric συμμετέχει στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

Η Schneider Electric συμμετέχει στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» με τους σταθμούς επαναφόρτισης EVlink Smart Wallbox.

Η Schneider Electric συμμετέχει στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που επιδοτεί την αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων, αυτοκινήτων, δίκυκλων και τρίκυκλων. Η εταιρεία συμμετέχει με τους «έξυπνους» σταθμούς επαναφόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα EVlink Smart Wallbox, που αποτελούν λύση για δημόσιες εγκαταστάσεις στάθμευσης και εταιρικούς στόλους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Με τα EVlink Smart Wallbox δίνεται η δυνατότητα μέτρησης ενέργειας, καθώς και η απαιτούμενη συνδεσιμότητα για τη διασφάλιση του ελέγχου ταυτότητας του χρήστη, τη δημιουργία αναφορών και χρεώσεων, την εκχώρηση κόστους σε μεμονωμένους χρήστες, αλλά και την απομακρυσμένη συντήρηση, χρησιμοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τη διαθέσιμη ηλεκτρική ενέργεια της εγκατάστασής τους.

Καθώς η Πολιτεία έχει στραφεί σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και οι καταναλωτές αναζητούν λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, η Schneider Electric δίνει το παρών με τα προϊόντα της, συνδράμοντας σε ένα καινοτόμο μέλλον για όλους.

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, η εταιρεία το ονομάζει Life Is On. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ