top icon
Επικαιρότητα

Η Tesla ετοιμάζει την είσοδό της στην Ελλάδα

Με μια μακροσκελή αγγελία στον επίσημο ιστότοπό της, η Tesla αναζητά στελέχη για την επάνδρωση του τμήματος Πωλήσεων και Υποστήριξης Πελατών που σύντονα θα πάρει σάρκα και οστά στην Αθήνα.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Tesla προαναγγέλλει την είσοδο της στην ελληνική αγορά, πιθανότατα με κάποιο κατάστημα (Tesla Store), το οποίο θα έχει την έδρα του στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς προετοιμάζουμε για τη συναρπαστική, νέα είσοδό μας στην Ελλάδα, ψάχνουμε να προσλάβουμε έναν αριθμό συμβούλων (Tesla Advisors) που θα ενταχθούν στην ολοκαίνουργια ομάδα μας στην Αθήνα.»

Σύμφωνα με την Tesla, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσφέρουν «εξαιρετικά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών σε όλη τη διαδικασία πωλήσεων και παράδοσης» ενώ την ίδια στιγμή στα καθήκοντα τους περιλαμβάνεται και «η στενή επικοινωνία με τους πελάτες.»

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι όσοι προσληφθούν θα είναι παράλληλα υπεύθυνοι και για την καλή λειτουργία «ενός εκθεσιακού χώρου». Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει επίσης «να προετοιμάζουν τα αυτοκίνητα των πελατών πριν την παράδοσή τους».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση-αγγελία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ