top icon
Επικαιρότητα

Ηλεκτρικά οχήματα θα προμηθευτεί ο Δήμος Δελφών

Την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων αποφάσισε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Δελφών.

Αναλυτικότερα, η οικονομική επιτροπή αποφάσισε την αποδοχή των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και την υποβολή πρότασης στην πράξη με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους».

Η προμήθεια των ηλεκτρικών οχημάτων είναι προϋπολογισμού 1.227.818 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%) και περιλαμβάνει τα εξής: τρία ηλεκτρικά σάρωθρα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων, πλατειών, πεζοδρόμων, πάρκων, πεζοδρομίων, κ.λ.π. και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση των συγκεκριμένων οχημάτων, δύο ηλεκτρικά ανατρεπόμενα μικρά φορτηγά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για πάσης φύσεως μεταφορές υλικών και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση των οχημάτων.

Επίσης, δύο ηλεκτρικά ανατρεπόμενα μικρά τετράτροχα οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για πάσης φύσεως μεταφορές υλικών και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση των οχημάτων, δύο ηλεκτρικά μικρά φορτηγά οχήματα κλειστού τύπου (VAN) κινητά συνεργεία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για μεταφορά και αποθήκευση φορητών εργαλείων και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση των οχημάτων και ένα ηλεκτρικό μικρό όχημα κλειστού τύπου (VAN) 7 θέσεων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για μεταφορά υλικών και αγαθών και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση του οχήματος.

Τα υπό προμήθεια οχήματα και ο εξοπλισμός θα είναι καινούργια, ενώ στο αντικείμενο της προμήθειας περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση-υποστήριξη για τουλάχιστον έξι μήνες, από την οριστική παραλαβή των οχημάτων και του εξοπλισμού, του προσωπικού του Δήμου από τον προμηθευτή. Δελτίο Τύπου (φωτ: eurokinissi)

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ