top icon
Επικαιρότητα

«Ηλεκτροκίνηση και Έξυπνες Πόλεις»

Tο Ινστιτούτο Ενέργειας της ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα στις 22 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Ηλεκτροκίνηση και Έξυπνες Πόλεις» (Electric Mobility and Smart Cities).

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week) είναι μια σημαντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την βιώσιμη αστική κινητικότητα. Προωθεί την αλλαγή στη συμπεριφορά των πολιτών σχετικά με την ενεργή κινητικότητα, τις δημόσιες μεταφορές και άλλες καθαρές και έξυπνες λύσεις στις μεταφορές.

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιούνται από 16-22 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, με αποκορύφωμα τη δημοφιλή «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο». Οι τοπικές αρχές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν την κύρια εβδομάδα για να δοκιμάσουν καινοτόμα μέτρα σχεδιασμού, να προωθήσουν νέες υποδομές και τεχνολογίες, να μετρήσουν την ποιότητα του αέρα και να λάβουν σχόλια από το κοινό. Με περισσότερες πόλεις να συμμετέχουν κάθε χρόνο και με την τεράστια προβολή της στα μέσα ενημέρωσης, η καμπάνια αναγνωρίζεται ευρέως ως κινητήρια δύναμη προς τη βιώσιμη αστική κινητικότητα στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Ηλεκτροκίνηση

Συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, το Ινστιτούτο Ενέργειας της ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) διοργανώνει μια διαδικτυακή ημερίδα, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 14:00 με 16:30, με τίτλο: «Ηλεκτροκίνηση και Έξυπνες Πόλεις» (Electric Mobility and Smart Cities). Σκοπός της ημερίδας είναι να εξετάσει τα σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν από την εισαγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στην ελληνική αγορά.

Ηλεκτροκίνηση

Η ημερίδα θα αποτελείται από παρουσιάσεις των ομιλητών, ερωτήσεις, απαντήσεις και ανοιχτή συζήτηση και έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, κορυφαίοι εμπειρογνώμονες και στελέχη της αγοράς. Δελτίο Τύπου Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ)

Ηλεκτροκίνηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ