top icon
Επικαιρότητα

Ήπειρος – κανένα θανατηφόρο τροχαίο τον Μάρτιο

Τον Μάρτιο του 2020 έγιναν έξι τροχαία ατυχήματα στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου, κανένα όμως από αυτά δεν ήταν θανατηφόρο.

Το πιο ευχάριστο νέο στην στατιστική του Μαρτίου 2020 για το γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου ήταν το γεγονός ότι δεν χάθηκε καμία ανθρώπινη ζωή στην άσφαλτο (στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019 είχαμε δύο θανάτους). Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, σημειώθηκε ένας μόνο σοβαρός τραυματισμός από τροχαίο ατύχημα, έναντι δύο τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Συνολικά στην Ήπειρο καταγράφηκαν έξι τροχαία ατυχήματα, τρία λιγότερα από τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους, στα οποία υπήρξαν πέντε ελαφρά τραυματίες (έναντι 10 το 2019). Και τα έξι οφείλονταν σε λάθη των οδηγών, με το ένα από αυτά να προκαλείται εξαιτίας υπερβολικής ταχύτητας.

Στους συστηματικούς ελέγχους στο οδικό δίκτυο του γεωγραφικού διαμερίσματος της Ηπείρου βεβαιώθηκαν συνολικά 3.222 παραβάσεις (545 για υπερβολική ταχύτητα, 30 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, 100 για μη χρήση κράνους, 63 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας, 32 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 14 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 28 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 14 για αντικανονικό προσπέρασμα, 5 για φθαρμένα ελαστικά, 3 για αντικανονικούς ελιγμούς και 46 που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ