top icon
Επικαιρότητα

Jeep Winter Camp

Η Jeep ανανεώνει και φέτος το ραντεβού της με το φυσικό της περιβάλλον και επιστρέφει στον Παρνασσό και το ήδη κατάλευκο Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, για να προσφέρει νέες συγκινήσεις.

Φέτος η εμπειρία του Jeep Camp θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή καθώς μαζί με το best seller, Jeep Renegade, θα βρίσκεται και το νέο Compass, η παγκόσμια «πυξίδα» των οδηγών για ελευθερία στις μετακινήσεις και ανακαλύψεις χωρίς όρια.

Στο φετινό Jeep Camp, οι επισκέπτες θα ζήσουν ξεχωριστές στιγμές χωρίς να χρειάζονται ούτε σκι, ούτε snowboard, παρά μόνο τα χέρια τους σταθερά στο τιμόνι των 4Χ4 Jeep Renegade και Compass.

Jeep Camp – The Hut, στοΛιβάδι

Σημείο συνάντησης, είναι το «σπίτι» της Jeep – TheHut- στο Λιβάδι, που με τη ζεστή του ατμόσφαιρα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα, να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά video με τα Jeep σε δράση και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της εταιρείας, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους στην πίστα.

Αφού ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της Jeep, θα μεταφέρονται στο Jeep Camp όπου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία off-road οδήγησης στο τιμόνι του Jeep Renegade αλλά και του νέου Jeep Compass που βρίσκεται για πρώτο χειμώνα στην Ελλάδα, αλλά είναι ήδη έτοιμο να δαμάσει ακόμα και τα πιο δύσκολα τερέν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://goo.gl/maps/x4GZW7DTS522

http://www.jeep.gr/

https://www.facebook.com/JeepHellas

https://twitter.com/jeephellas

https://www.instagram.com/jeephellas/

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ