top icon
Επικαιρότητα

Κεντρική Οδός και Νέα Οδός – αναστολή λειτουργίας των Σημείων Εξυπηρέτησης

Η Κεντρική Οδός και η Νέα Οδός ενημερώνουν ότι στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορoνοϊού, από τις 7 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί μόνο η τηλεφωνική εξυπηρέτηση Πελατών, ενώ τα Σημεία Εξυπηρέτησης θα παραμείνουν κλειστά.

Το σύνολο των υπηρεσιών πλέον θα προσφέρεται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά. Υπενθυμίζεται ότι η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Κεντρικής Οδού (Τ.Ε.Π) λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 16:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00, στο τηλέφωνο 801 700 7000. Η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Νέας Οδού λειτουργεί στα ίδια ωράρια, στα παρακάτω τηλέφωνα: Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε.: 22950 26900, Αυτοκινητόδρομος Ιόνιας Οδού: 2641 306 306.

NEA ODOS KENTRIKH ODOS LOGO

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Kentriki Pass, θα μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους είτε καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της επιλογής τους, είτε διαδικτυακά, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής στο www.kentrikipass.gr, καθώς και μέσω της νέας εφαρμογής MyOdos. Με την υπηρεσία Call & Courier, στο συντομότερο δυνατό διάστημα, θα λαμβάνουν δωρεάν τον πομποδέκτη στη διεύθυνση επιλογής τους.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass της Νέας Οδού, θα μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους είτε καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της επιλογής τους, είτε διαδικτυακά, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής στο www.fastpass.gr, καθώς και μέσω της νέας εφαρμογής MyOdos. Με την υπηρεσία Call & Courier, στο συντομότερο δυνατό διάστημα, θα λαμβάνουν δωρεάν τον πομποδέκτη στη διεύθυνση επιλογής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ