top icon
Επικαιρότητα

Κέρδη για τη Revoil

Άνοδο σημείωσαν τα προ φόρων κέρδη της Revoil στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019.

Τα προ φόρων κέρδη της εταιρείας Revoil AEEΠ κατέγραψαν άνοδο κατά 16% το πρώτο εξάμηνο του 2020, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα (1,67 εκατομμύρια ευρώ, αντί των 1,44 εκατομμυρίων ευρώ στο πρώτο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς). Η κερδοφορία επηρεάστηκε θετικά κυρίως από την άνοδο κατά 42% των πωλήσεων στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και από την προώθηση προϊόντων με υψηλότερα περιθώρια κέρδους. Η συνολική ποσότητα καυσίμων (βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης και ναυτιλιακό) που πουλήθηκε στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2020 έφτασε τα 392 εκατομμύρια λίτρα, έναντι των 370 εκατομμυρίων λίτρων το 2019 (άνοδος 5,87%).

Οι πωλήσεις ναυτιλιακού καυσίμων αυξήθηκαν κατά 5,3%, ενώ πτώση 1,9% σημείωσαν οι πωλήσεις πετρελαίου κίνησης και 17,6% οι βενζίνες όλων των τύπων. Το μικτό κέρδος της εταιρείας ανήλθε στα 12,57 εκατομμύρια ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2020, ξεπερνώντας τα 12,37 εκατομμύρια ευρώ του πρώτου εξαμήνου του 2019. Η Revoil στο πρώτο εξάμηνο του 2020 συμπεριέλαβε 18 νέα πρατήρια στο δίκτυο με τα σήματά της, ενίσχυσε τις πωλήσεις των εμπλουτισμένων καυσίμων της (revolution) αυξάνοντας το μερίδιό τους στις συνολικές πωλήσεις καυσίμων της εταιρείας, ενώ παράλληλα αύξησε τον αριθμό των συμβεβλημένων πρατηρίων Revoil και των εταιρικών πελατών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καρτών στόλου για τους επαγγελματίες (Revoil Fuel Card).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ