Επικαιρότητα Ελλάδα

Κοινοπραξία Ισραηλινών ο πλειοδότης της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων

Η κοινοπραξία «Naska Industries–SK Group Ltd, Plasan Sasa Ltd & Αριστείδη– Ανάργυρου Γλύνη» ανακηρύχθηκε πλειοδότρια στον δημόσιο διαγωνισμό για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της ΕΛΒΟ.

Η κοινοπραξία «Naska Industries–SK Group Ltd, Plasan Sasa Ltd και Αριστείδη – Ανάργυρου Γλύνη», ανακηρύχθηκε πλειοδότρια εταιρεία στον δημόσιο διαγωνισμό για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων, μετά από την βελτίωση της οικονομικής προσφοράς της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών, πέρα από τα τρία εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αποτελούν το τίμημα της αγοράς αυτής, το Ελληνικό Δημόσιο θα λάβει κατά τη διάρκεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου, περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ από αναλογούντες φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Η επένδυση της κοινοπραξίας στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων θα ξεπεράσει σε βάθος χρόνου τα 90 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης, το Ελληνικό Δημόσιο έχει το δικαίωμα να μπει στη νέα πλέον Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, ύστερα από μια τριετία, με ποσοστό 21%.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου