Επικαιρότητα Ελλάδα

KOK – oι παραβάσεις ζουν και βασιλεύουν

Περισσότερες από 3.500 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν σε οδηγούς από τον Φεβρουάριο ως και τον Σεπτέμβριο στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι κυριότερες παραβάσεις που καταγράφηκαν στην Δυτική Ελλάδα είναι οι εξής: 1.444 για στάση και στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται, για πεζούς και ποδηλατοδρόμους, 1.114 για στάση και στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων και πάνω σ' αυτούς, 345 για παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμους και πεζοδρόμια, 233 για στάση και στάθμευση επάνω σε διαβάσεις πεζών και σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές, 311 για στάση και στάθμευση σε θέση όπου βρίσκεται ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ, καθώς και σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ, εντός υπαίθριων και υπόγειων χώρων στάθμευσης. Τέλος, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, βεβαιώθηκαν 70 παραβάσεις για ηχορύπανση από θορύβους που προκλήθηκαν από πάσης φύσεως οχήματα.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου