top icon
Επικαιρότητα

Κοπή πίτας από το Argolis Classic Car Club

Για μια τέλεια χειμερινή εκδρομή χρειάζονται καλή παρέα, καλή διάθεση, γραφικά τοπία και υπέροχος καιρός. Όλα τα παραπάνω είχε η χειμερινή περιήγηση του AC3, η οποία συνδυάστηκε με την κοπή πίτας και την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες του Argolis Historic Trophy 2018.

Περίπου 70 Μέλη και φίλοι της λέσχης από Αττική και Αργολίδα συναντήθηκαν στο Σπήλαιο Κάψια στην Αρκαδία https://spilaiokapsiacafe.gr/. Τα ιστορικά οχήματα της μεγάλης παρέας έτυχαν ιδιαιτέρου θαυμασμού και διαρκούς φωτογράφησης από τους επιβάτες 3 εκδρομικών λεωφορείων που αφίχθησαν στο χώρο.

Στη συνέχεια οι περισσότεροι ξεναγήθηκαν στο εκπληκτικής ομορφιάς Σπήλαιο Κάψια http://www.spilaiokapsia.gr/ και άλλοι απόλαυσαν τον καφέ τους δίπλα στο τζάκι. Ακολούθησε η επίσκεψη – ξενάγηση στο βραβευμένο Οινοποιείο Καλόγρη http://www.ktimakalogri.gr/ που συνοδεύτηκε με γευσιγνωσία. Είχε πάει πλέον μεσημέρι όταν φτάσαμε στο Restaurant http://www.sunset-hall.gr/ για κοπή πίτας, απονομή επάθλων και γεύμα. Σε εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα χειροκροτήσαμε τους νικητές και διακριθέντες του Argolis Historic Trophy 2018 και πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας το τυχερό νόμισμα της οποίας αντιστοιχούσε σε κρυστάλλινο αμφορέα με το λογότυπο της λέσχης, προσφορά της εταιρίας SPTABLEWARE. 

Το γεύμα ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά η οποία περιελάμβανε πλούσια δώρα που ήταν προσφορά μελών, φίλων και συνεργατών της λέσχης, τους οποίους και πάλι ευχαριστούμε. Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΣΦΙΠΟΠ κ. Νίκος Διαμαντόπουλος , πολλά μέλη μας και φίλοι από τις λέσχες ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ, Classic Mini Club, ΑΣΜΑ, Αrtemis Auto Club. Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει το γεγονός της παρουσίας για 2η συνεχή χρονιά του sporting αγωνιζόμενου – δημοσιογράφου κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου «Stratissino», ο οποίος μας τίμησε και με το να γίνει μέλος της λέσχης μας!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας δώσατε ιδιαίτερη χαρά με την παρουσία σας, για το υπέροχο φιλικό – «παρεΐστικο» κλίμα που δημιουργήσατε, για τα εμψυχωτικά σας λόγια να συνεχίσουμε να κάνουμε το «χόμπυ» μας έτσι όπως μας και σας αρέσει! Και του χρόνου!_ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ