top icon
Επικαιρότητα

KΤΕΛ Αττικής – έκπτωση στους τρίτεκνους και το 2021

Θα συνεχιστεί και το 2021 η συνεργασία των ΚΤΕΛ Αττικής και του συλλόγου τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής για την παροχή έκπτωσης σε τρίτεκνους που μετακινούνται με τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αττικής.

Τα ΚΤΕΛ Αττικής θα δώσουν την έκπτωση του 25% στους τρίτεκνους και τη νέα χρονιά, συνεχίζοντας έτσι αυτή τη θετική ενέργεια που ξεκίνησε το 2010. Σημειώνεται ότι η νομοθεσία δεν προβλέπει την παροχή καμίας έκπτωσης για εισιτήρια τριτέκνων, αφού δεν τους συμπεριλαμβάνει στους πολύτεκνους. Η έκπτωση δίνεται με την επίδειξη θεωρημένης κάρτας τριτέκνων για το 2021 από το Σύλλογο Τριτέκνων Αττικής. Ισχύει ισόβια για τους γονείς, ενώ για τα παιδιά ισχύει μέχρι να συμπληρώσουν την ηλικία των 25 ετών.

Η έκπτωση είναι 25% στα μέλη τρίτεκνων οικογενειών Αττικής στα δρομολόγια: Αθήνα–Σούνιο Ναός Ποσειδώνα, Αθήνα–Μαραθώνας, Αθήνα–Λιμάνι Ραφήνας–Λιμάνι Αγίας Μαρίνας, Αθήνα–Ελευσίνα, Αθήνα–Μέγαρα–Νέα Πέραμος, Αθήνα–Παραλία Πόρτο Γερμενό και Αλεποχώρι, Αθήνα–Παραλία Νέας Μάκρης, Αθήνα–Παραλία Ωρωπού –Αγίων Αποστόλων, Αθήνα–Παραλία Πόρτο Ράφτη, Αθήνα–Λαύριο– Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Αθήνα–Μοναστήρια Εκκλησίες. Στο Δρομολόγιο Αθήνα και Πειραιάς – Θεσσαλονίκη, η έκπτωση είναι 50%. Πληροφορίες: Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας Νομού Αττικής

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ