top icon
Επικαιρότητα

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Πάπα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αθήνα από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στη χώρα μας, κατά το τριήμερο από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ειδικότερα, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 13:00 έως 20:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην λεωφόρο βασιλίσσης Σοφίας στο τμήμα της μεταξύ της λεωφόρου Αλεξάνδρας και της οδού βασιλέως Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως, όπως επίσης και στην λεωφόρο βασιλέως Κωνσταντίνου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μερκούρη και βασιλέως Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο βασιλίσσης Σοφίας.

Κατά την κίνηση της πομπής του επισήμου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία λοιπών οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ