top icon
Επικαιρότητα

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και στην λεωφ. Κηφισού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην λεωφόρο Κηφισού.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 18 Φεβρουαρίου ως 30 Ιουνίου 2022 και σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών–Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στον H/Κ Μεγάρων, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,700 και 39,250, ως εξής:

Μετατόπιση των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς το αριστερό και μικρό τμήμα του δεξιού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Αποκλεισμός βορείου τμήματος του δεξιού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (πλάτους 3,25 μέτρων η αριστερή και η μεσαία, 3,50 μέτρων η δεξιά) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 20η και 27η Φεβρουαρίου 2022 και κατά τις ώρες 07:00 έως 15:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Δυρραχίου ως το ύψος της οδού Αναγεννήσεως, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ