top icon
Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στoν Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στο χρονικό διάστημα από 23 Φεβρουαρίου ως 22 Μαΐου 2022 και σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα της περιοχής του Δήμου Παπάγου–Χολαργού

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κύπρου, στο τμήμα από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Μεσογείων έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιγάντε, ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή:
Λ. Μεσογείων – δεξιά Σαρανταπόρου – δεξιά Ευτέρπης – 7ης Μεραρχίας – αριστερά Κύπρου ή, Λ. Μεσογείων – δεξιά Σαρανταπόρου – δεξιά 25ης Μαρτίου – Λ. Παπάγου – αριστερά Ιωνίας – συνέχεια Κύπρου.

Για τα οχήματα που κατευθύνονται από Υ.Ε.Θ.Α. για είσοδο στην οδό Κύπρου
Αριστερά Λ. Μεσογείων – δεξιά Σαρανταπόρου – δεξιά Ευτέρπης – 7ης Μεραρχίας – αριστερά Κύπρου ή Αριστερά Λ. Μεσογείων – δεξιά Σαρανταπόρου – δεξιά 25ης Μαρτίου – Λ. Παπάγου – αριστερά Ιωνίας – συνέχεια Κύπρου.

Για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
Αναστροφή Λ. Μεσογείων για είσοδο στον παράδρομο αυτής με κατεύθυνση προς Αγία Παρασκευή – δεξιά Σαρανταπόρου – δεξιά Ευτέρπης – 7ης Μεραρχίας – αριστερά Κύπρου ή αναστροφή Λ. Μεσογείων για είσοδο στον παράδρομο αυτής με κατεύθυνση προς Αγία Παρασκευή – δεξιά Σαρανταπόρου – δεξιά 25ης Μαρτίου – Λ. Παπάγου – αριστερά Ιωνίας – συνέχεια Κύπρου.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αρτέμιδος, στο τμήμα από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κύπρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κορυτσάς.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κορυτσάς, στο τμήμα από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αρτέμιδος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κυδωνιών.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής
Κύπρου – Ελ. Βενιζέλου – δεξιά Εφέσου – αριστερά Κυδωνιών – δεξιά Κορυτσάς.

Ρυθμίσεις που θα ισχύουν κατά την εκτέλεση των εργασιών
Απαγόρευση δεξιάς στροφής προς την οδό Κύπρου, για τα οχήματα που κινούνται από Λ. Μεσογείων προς Αγία Παρασκευή.
Απαγόρευση ευθείας κίνησης προς την οδό Κύπρου, για τα οχήματα που κινούνται από Υ.Ε.Θ.Α. προς την οδό Κύπρου.
Απαγόρευση αριστερής στροφής προς την οδό Κύπρου, για τα οχήματα που κινούνται από Λ. Μεσογείων προς Αθήνα.
Αμφιδρόμηση στα τελευταία αδιέξοδα τμήματα των συγκλινουσών κάθετων οδών καθώς και των αποκλινουσών οδών στο κλειστό τμήμα της οδού Αρτέμιδος.
Απαγόρευση στάσης στάθμευσης στα τελευταία αδιέξοδα τμήματα των συγκλινουσών κάθετων οδών καθώς και των αποκλινουσών οδών στο κλειστό τμήμα της οδού Αρτέμιδος.

Β ΦΑΣΗ
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κύπρου, στο τμήμα από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιγάντε έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αρτέμιδος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Κύπρου – αριστερά Τσιγάντε – αριστερά Αναστάσεως – δεξιά παράδρομος Μεσογείων – δεξιά Ξανθίππου – συνέχεια ευθεία προς Υμηττό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ