top icon
Επικαιρότητα

Κύκλωμα-«μαμούθ» έβγαζε διπλώματα για φορτηγά με επικίνδυνα φορτία!

Έντεκα συλλήψεις πραγματοποίησε το Εσωτερικών Υποθέσεων για την υπόθεση με τα παράνομα διπλώματα για φορτηγά, στην οποία εμπλέκονται συνολικά 199 άτομα.

Την ώρα που το υπουργείο Μεταφορών βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα ένεκα της τραγωδίας της περασμένης Τρίτης (28/2), το Εσωτερικών Υποθέσεων εξάρθρωσε κύκλωμα-«μαμούθ» στο οποίο συμμετείχε προϊστάμενος και τρεις υπάλληλοι Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας. Η εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούνταν στην παράνομη έκδοση αδειών οδήγησης, καθώς και πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας ή Επαγγελματικής Επάρκειας ή Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων.

Συνολικά συνελήφθησαν o προϊστάμενος και 3 υπάλληλοι Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας και 7 ιδιώτες, ιδιοκτήτες και υπάλληλοι σχολών οδηγών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα 199 άτομα. Πρόκειται τόσο για Έλληνες όσο και για αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν όλοι ταυτοποιηθεί. Το παράνομο οικονομικό όφελος που αποκόμισε η οργάνωση ξεπερνά τα 292.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα για το κύκλωμα και τον «τιμοκατάλογο» των υπηρεσιών του στο www.intronews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ