top icon
Επικαιρότητα

LeasePlan Hellas – ενισχύει το έργο του Υπουργείου Παιδείας και της ΜΚΟ «ΕΛΙΖΑ»

Η LeasePlan Hellas υλοποιεί δράσεις για την ενίσχυση του έργου του Υπουργείου Παιδείας και του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΕΛΙΖΑ- Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού».

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε προσφορά 80 tablets τελευταίας τεχνολογίας στο Υπουργείο Παιδείας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην εθνική προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε κάθε μαθητής και μαθήτρια να έχουν πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματα, και μέσω του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού. Ταυτόχρονα, με την προσφορά αυτή, ενισχύει το έργο των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ενώ συμβάλλει και στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Φ

Η LeasePlan, συνεπής για 5η συνεχή χρονιά στην υποστήριξη της σπουδαίας προσπάθειας του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΕΛΙΖΑ- Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού» αναλαμβάνει να καλύψει τα πάγια μηνιαία έξοδα του Σωματείου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται κόστη ενοικίου, γραφικής ύλης, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικού ρεύματος και υδροδότησης, για διάστημα πέντε μηνών.

Η LeasePlan Hellas, ηγέτιδα στην παροχή αυτοκινήτου ως υπηρεσία (Car-as-a-Service), δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003 και είναι 100% θυγατρική της LeasePlan Corporation N.V. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, έχει διαγράψει δυναμική και σταθερά ανοδική πορεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της. Σήμερα, διαχειρίζεται περισσότερα από 31.500 αυτοκίνητα. Με 57 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως, η αποστολή της LeasePlan είναι να παρέχει το what’s next στη βιώσιμη μετακίνηση, ώστε να μπορούν οι πελάτες της να εστιάσουν στο what’s next για αυτούς. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ