top icon
Επικαιρότητα

Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την καλύτερη διευκόλυνση των οδηγών στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στη σήραγγα «Λουμπάρδα» (Τρύπες Καραμανλή).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανήγγειλε η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Περιφέρειας Αττικής για την διευκόλυνση των οδηγών στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου. Όπως γνωρίζετε, διαπιστώθηκαν προβλήματα στη σήραγγα «Λουμπάρδα» (Τρύπες Καραμανλή), οι οποίες πρέπει να αποκατασταθούν. Στην επιλογή χρήσης φωτεινού σηματοδότη, για να γίνεται εναλλάξ η κυκλοφορία των οχημάτων από το πλήρες πλάτος της εναπομείνασας σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες Καραμανλή), για το χρονικό διάστημα που θα διεξάγονται τα έργα αποκατάστασης των προβλημάτων, κατέληξε η αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Να υπογραμμιστεί ότι η επιλογή ενεργοποίησης του φωτεινού σηματοδότη προτιμήθηκε ύστερα από συνεννόηση των αρμοδίων με την Τροχαία Αθηνών, αφού εκτιμάται ότι έτσι επιτυγχάνεται το υψηλότερο επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους χρήστες της οδού, με την μικρότερη δυνατή ενόχληση. Πριν την τελική απόφαση, η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Περιφέρειας Αττικής είχε επεξεργαστεί σχετική μελέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ