top icon
Επικαιρότητα

Lidl Ελλάς – εγκατέστησε τον πρώτο της φορτιστή οχημάτων

Η Lidl Ελλάς εισέρχεται στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης και προχώρησε στην εγκατάσταση του πρώτου της σταθμού φόρτισης με ηλεκτρική ενέργεια, στο νέο της κατάστημα στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής.

Η πρόσβαση στον σταθμό φόρτισης είναι ελεύθερη για όλους, άσχετα αν είναι ή όχι πελάτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν δωρεάν το αυτοκίνητό τους στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Η ισχύς του συγκεκριμένου σταθμού είναι 22kW και επιτρέπει την φόρτιση ενός οχήματος τη φορά, ενώ βασίζεται σε έναν έξυπνο συνδυασμό σημείων φόρτισης εναλλασσόμενου και συνεχούς ρεύματος, με δύο λειτουργίες CCS και CHAdeMo. Ως τη λήξη του 2020 η Lidl Ελλάς προγραμματίζει την εγκατάσταση ενός ακόμη σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, στον Πειραιά.

«Η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και η εγκατάσταση σταθμών πράσινης ενέργειας στα καταστήματά μας είναι μία από τις ενέργειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση», ανέφερε σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος της Lidl Ελλάς κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ