top icon
Επικαιρότητα

«Love Driving» στον Love 97,5

H μοναδική εκπομπή αυτοκινήτου σε μουσικό ραδιόφωνο επιστρέφει και φέτος δυναμικά. H εκπομπή «Love Driving» ξεκινά και πάλι από αυτή την Παρασκευή 25/9 και κάθε Παρασκευή στον Love 97,5 στις 17:00.

H μοναδική εκπομπή αυτοκινήτου σε μουσικό ραδιόφωνο επιστρέφει και φέτος δυναμικά. H εκπομπή «Love Driving» ξεκινά και πάλι από αυτή την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή στον Love 97,5 στις πέντε το απόγευμα. Στον πιο αγαπημένο σταθμό της πόλης, στον Love Radio 97,5 για δεύτερη χρονιά, η εκπομπή «Love Driving» συνεχίζει με ακόμα περισσότερα νέα γύρω από το αυτοκίνητο, δοκιμές, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, live συνδέσεις και φυσικά όλες τις επιτυχίες από τα 80’s και τα 90’s.

Όπως κάθε Παρασκευή 17:00-19:00, τις ώρες που όλοι βρίσκονται στο αυτοκίνητο, η εκπομπή «Love Driving» για άλλη μια σεζόν θα σας κρατάει την καλύτερη παρέα. Κάθε Παρασκευή 17:00-19:00 η δημοσιογράφος αυτοκινήτου και μέλος της κριτικής επιτροπής του παγκόσμιου γυναικείου θεσμού Car Of The Year, Γερασιμίδου Αριάδνη, μας ενημερώνει για όλα τα νέα γύρω από τους τέσσερις τροχούς.


Δείγμα LIVE εκπομπής https://we.tl/t-UKmxBpIG6J


Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ