Επικαιρότητα Ελλάδα

Mε POS η Ολυμπία Οδός

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση μηχανημάτων πληρωμής με κάρτα POS, σε όλες τις λωρίδες με αυτόματα μηχανήματα πληρωμής των σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού.

Πιο συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν συνολικά 92 μηχανήματα πληρωμής με κάρτα POS, στους εννέα πλευρικούς και στους πέντε μετωπικούς σταθμούς διοδίων. Η διαδικασία διέλευσης είναι πολύ απλή: περνώντας από τη λωρίδα των αυτόματων μηχανημάτων πληρωμής (πράσινο χρώμα), ερχόμαστε σε επαφή με τον αισθητήρα ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική μας κάρτα και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την απόδειξη. Εναλλακτικά, βάζουμε την κάρτα στην ειδική σχισμή και πληκτρολογούμε το PIN μας. Στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής διοδίων και θα συνεχίσουν να προσφέρονται ασφαλώς οι τρόποι πληρωμής με κέρματα (εκτός από πέντε λεπτά του ευρώ και κάτω), με χαρτονομίσματα των είκοσι, δέκα και πέντε ευρώ και με μοτοκάρτα για τους δικυκλιστές.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου